Samarbejdspartnere

 

Sjællandsgade Bad har en række samarbejdspartnere, der hjælper med at afholde aktiviteter og projekter på stedet, bl.a. produktionsskolen KUBA, Nørrebro Lokaludvalg,  Københavns professionshøjskole, Ensomme Gamles Værn.

Sjællandsgade Bad samarbejder med kommunale aktører for at fremme livskvaliteten blandt borgere i Københavns kommune. I Kultur og Fritidsforvaltningen samarbejder vi med kommunale kulturhuse på Nørrebro, for eksempel Støberiet og Osramhuset og fra Socialforvaltningen samarbejder vi med Gadekontakten ved Bolig- og beskæftigelsesenheden og Upload 18+ i Center for Forebyggelse og Rådgivningen. 

Vi vil gerne indgå i samarbejder med foreninger, kunstnere og kulturmagere om at lave projekter for socialt udsatte, ensomme eller hjemløse eller arrangementer med omdrejningspunkt i badekultur, kroppen eller samfundstendenser, der drejer sig om kropsidealer, nøgenhed eller badning. Vi er dog også åbne for andre input. Hvis du er interesseret i at være vores samarbejdspartner kan du skrive til info@sjaellandsgadebad.dk

nørrebrolokaludvalg.png
DDS-logo-Final.png
KP_logo_external_use_DK_Black_RGB.png
Ensommes_gamle_værn.png
KubaLogo.png
Åbningstider

Tirsdag kl. 15-21  (opdelt køn)

Onsdag kl. 15-20  (opdelt køn)

Fredag kl. 16-20  (blandet køn)

Lørdag kl. 9-15  (opdelt køn)

Saunagus

Onsdag kl. 20-21  (opdelt køn)

Torsdag kl. 18-19  +  kl. 20-21  (blandet køn)

Søndag  kl. 11-12  + kl. 13-14  (blandet køn)

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

0045 35 39 06 06

info@sjaellandsgadebad.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle