Samarbejdspartnere

 

Sjællandsgade Bad har en række samarbejdspartnere, der hjælper med at afholde aktiviteter og projekter på stedet, bl.a. produktionsskolen KUBA, Nørrebro Lokaludvalg,  Københavns professionshøjskole, Ensomme Gamles Værn.

Sjællandsgade Bad samarbejder med kommunale aktører for at fremme livskvaliteten blandt borgere i Københavns kommune. I Kultur og Fritidsforvaltningen samarbejder vi med kommunale kulturhuse på Nørrebro, for eksempel Støberiet og Osramhuset og fra Socialforvaltningen samarbejder vi med Gadekontakten ved Bolig- og beskæftigelsesenheden og Upload 18+ i Center for Forebyggelse og Rådgivningen. 

Vi vil gerne indgå i samarbejder med foreninger, kunstnere og kulturmagere om at lave projekter for socialt udsatte, ensomme eller hjemløse eller arrangementer med omdrejningspunkt i badekultur, kroppen eller samfundstendenser, der drejer sig om kropsidealer, nøgenhed eller badning. Vi er dog også åbne for andre input. Hvis du er interesseret i at være vores samarbejdspartner kan du skrive til info@sjaellandsgadebad.dk

nørrebrolokaludvalg.png
DDS-logo-Final.png
KP_logo_external_use_DK_Black_RGB.png
Ensommes_gamle_værn.png
KubaLogo.png
Åbningstider - kun brusebad

Midlertidige åbningstider frem til at den statslige nedlukning afblæses.

Onsdag kl. 10 -15

Da vi er bevidste om at vi har en hygiejnisk funktion, vil vi undtagelsesvis holde åbent én gang om ugen, hvor det vil være muligt at benytte sig af vores brusebade i de separate brusekabiner.

Dette er udelukkende et tilbud til de kunder, der ikke har adgang til bad i deres eget hjem og det vil ikke være muligt at benytte sig af hverken sauna eller karbad.

Saunagus

Alt saunagus er aflyst frem til

den statslige nedlukning afblæses.

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

0045 35 39 06 06

info@sjaellandsgadebad.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle