Foreningen

Foreningen Sjællandsgade Bad er en frivilligdrevet forening, der blev stiftet i 2011 med det formål at få genåbnet Sjællandsgade Bad. Efter genåbningen i 2012, blev formålet ændret til:

Foreningens formål er at drive offentligt bad, samt kulturel, social og sundhedsmæssig virksomhed i Sjællandsgade bad med fokus på badekultur. Badet er almennyttigt. Foreningen samarbejder med institutioner og foreninger i lokalområdet om kulturelle, integrationsfremmende, samt social- og sundhedsmæssige aktiviteter.

Københavns kommune ejer bygningen og betaler for leje og forbrug, samt et mindre driftstilskud, mod at foreningen driver stedet, primært på frivillig basis.

Bestyrelsen

Bestyrelsen bliver valgt på den årlige generalforsamling og har det overordnede ansvar for driften af Sjællandsgade Bad. I perioden fra marts 2019 til marts 2020 består bestyrelsen af:

Bettina Rønning

(På orlov)

Fungerende formand

Martin Paepcke

Vivian N. Larsen

Rie Ljungman

Sofie Ryelund

Lene Birke

Kasper Schulz

Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelsen@sjaellandsgadebad.dk

Foreningens vedtægter og årsregnskab kan ses her: link

Det er ikke nødvendigt at være medlem af foreningen for at bruge Sjællandsgade Bad, men du kan købe et støttemedlemskab til 50 kr. Læs mere her

Åbningstider - kun brusebad

Midlertidige åbningstider frem til at den statslige nedlukning afblæses.

Onsdag kl. 10 -15

Da vi er bevidste om at vi har en hygiejnisk funktion, vil vi undtagelsesvis holde åbent én gang om ugen, hvor det vil være muligt at benytte sig af vores brusebade i de separate brusekabiner.

Dette er udelukkende et tilbud til de kunder, der ikke har adgang til bad i deres eget hjem og det vil ikke være muligt at benytte sig af hverken sauna eller karbad.

Saunagus

Alt saunagus er aflyst frem til

den statslige nedlukning afblæses.

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A