Plante_Spejlvendt.png

Arrangementer

 

De frivillige afholder faste månedlige arrangementer som croquis, fodbad og fællessang samt yoga. Du kan holde øje med hvad der sker på badet og læse mere ved at klikke på dem i kalenderen.

Der er adgang for kørestolbrugere i stueetagen. Skriv til info@sjaellandsgadebad.dk så vil vi gøre vores bedste for at gøre arrangementet tilgængeligt. 

 

 

Plante_Spejlvendt.png

Eksempler på arrangementer

Queer Sauna

Queer Sauna er et månedligt arrangement, hvor deltagerne kan bruge Badets faciliteter. Formålet med arrangementerne er at skabe et tryggere rum for personer der ikke føler sig trygge eller tilpas i 'almindelige' to-kønsopdelte rum og skabe et rum med hygge, kropspositivitet, ro og velvære. Desuden er der ofte kulturelle indslag ved arrangementerne, hvilket betyder at Queer Sauna-arrangementerne er en platform hvor LGBTQ-kunstnere kan udstille deres kunst, udtrykke sig kreativt sammen med andre, og spille koncert.

Croquis

For alle der kan lide at tegne eller godt kunne tænke sig at prøve det. Vi hyrer croquismodel et par timer, du skal blot tage tegnegrej og papir med, så sørger vi for at skabe en hyggelig atmosfære med ro til at fordybe sig i tegningen. Der vil være indlagt pause med kaffe/te og småkager.

Event_qroqui.jpg
Queer sauna.jpg
Børnebad_legetøj.jpg
Børnebad

 

Dette er et event på børnenes præmisser, hvor glade skrål og vandplaskeri er velkomment. Vi lægger måtter på gulvene, sætter temperaturen ned i saunaen og finder vandlegetøjet frem.

midnatsbad.jpg
Midnatsbad

Denne aften er fuldt med velvære, saunagus og lounge-stemning og danner ramme for en skøn aften i Sjællandsgade Bad - helt frem til midnat. Denne aften vil der være løbende saunagus med forskellige temaer. Der bliver serveret frugt, the og snacks, som er inkluderet i billetten.

Fodbad og fællessang

En gang om måneden inviterer Sjællandsgade Bad til en hyggelig eftermiddag, hvor professionelle musikere synger for og deltagerne kan synge med hvert deres næb. Der serveres kaffe og kage og de frivillige sørger for fodbad med epsomsalt i pausen.

Fodbad_og_fællessang_med_Thomas_N.jpg

Pancha Yoga

Skøn yoga på badet, med fokus på fem elementer af velvære: Fællesskab, ærlighed, taknemlighed, sundhed og spiritualitet. Yogaformen veksler mellem Vinyasa flow, Hatha og Yin yoga. Tema skifter fra gang til gang. Timen bliver ledt af yogalærer Pau, som er uddannet i Nepal. 

Image-1[7673].jpg
Image-1.jpg