Vi har en lille verden af muligheder for at være med i badehuset, og du er meget velkommen!

Bliv frivillig 

 

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige og vi brænder for at give andre mennesker en god oplevelse med alt hvad vi laver på stedet. Der er for øjeblikket ca. 130 frivillige på Sjællandsgade Bad og vi er altid på udkig efter andre, der gerne vil være med i fællesskabet.


Overordnet set, har vi tre former for frivillige. Bademestre, saunagusmestre og folk der laver månedlige arrangementer. Hvis du er interesseret i at blive bademester eller saunaguser, så kan du kontakte vores frivilligkoordinator Lene på lene@sjaellandsgadebad.dk

Læs mere om at være frivillig nedenfor

LEDIG STILLING

Sjællandsgade Bad søger en bademester med socialfaglig baggrund, der kan bidrage til udviklingen og gennemførelse af tirsdagsbad for hjemløse og udsatte. 

Læs meget mere i stillingsopslaget her.

 

Ansøgningsfrist 27. oktober 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv Medlem

 

Du kan støtte foreningens arbejde og vise din opbakning til stedet ved at blive medlem. Foreningens kontingent bliver fastsat på den årlige generalforsamling og er 50 kr. om året. Som medlem er kan du få indflydelse på Sjællandsgade Bad ved at stemme til foreningens generalforsamling. Det er ikke påkrævet at du er medlem for at bruge vores faciliteter og du får heller ikke medlemsfordele, men i 2019 modtager du en fin mulepose.

 

Du kan blive medlem, enten ved at klikke på følgende link: medlem eller komme forbi i åbningstiden og betale hos en af de frivillige. Så får du samtidig din medlemsgave. Hvis du har betalt over nettet, så vis din kvittering til de frivillige og du vil få muleposen udleveret.

Kommunikation og indkaldelse til generalforsamling foregår via vores nyhedsbrev som du automatisk bliver tilmeldt som medlem. Du kan sagtens framelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om at være frivillig 

 

Bademester eller saunaguser

Dit første skridt mod at blive frivillig er at kontakte vores frivilligkoordinator Lene, der derefter aftaler et møde med dig, hvor I mødes og taler lidt om hvem du er, hvad du kan byde ind med og hvad du har lyst til at bidrage med. Derefter snakker I om vores forskellige retningslinjer og kravene til vores frivillige. Hvis du ikke er vant til at komme på badeanstalten får du også en rundvisning.

Derefter bliver du sat på vagtplanen sammen med en erfaren bademester og får sidemandsoplæring i kundeservice, betaling, rengøring og alt det andet.

 

Vi er mest interesseret i at have saunagusmestre med et stort kendskab til Badets mange facetter og aktiviteter. Derfor skal du tage mindst 2 vagter som bademester inden du starter på et introforløb som saunaguser. To til tre gange om året afholder vi en introduktionsaften, hvor du vil blive præsenteret for Badet, ovnen, de æteriske olier og basal håndklæde teknik. Derefter skal du tage mindst 3 føl vagter, sammen med erfarne gusmestre, inden du får lov til at gå i gang. På følvagterne går I mere i dybden med hvad der skal ske på vagterne, de æteriske olier, håndklædeteknik og sammensætningen af din egen saunagus session.

Du bliver ikke kastet ud at lave din egen saunagus før du er klar til det og vi afholder løbende workshops, hvor du kan øve dig i at blive bedre. Hver anden søndag øves der for eksempel svingeteknik og du kan også øve dig på de andre frivillige og få feedback fra dem.

Frivillig på Badet

Du er frivillig på Badet, når du tager mindst to vagter om måneden. Lever du op til det, kan du benytte dig gratis af vores faciliteter i åbningstiden. Vi lægger stor vægt på sammenholdet og fællesskabet og der er blevet knyttet mange bånd og venskaber i gennem tiden blandt vores frivillige. Udover at vi mødes i løbet af åbningstiden afholder vi frivillighygge en gang om måneden med mad, film eller hvad der lige er lyst til. 1-2 gange om året tager vi sammen på tur ud af Badet.

Foreningen lægger vægt på at de frivillige har stor indflydelse på Badets aktiviteter og beslutninger og den sidste mandag i måneden bliver der afholdt et mandagsmøde for bademestre og den 2. mandag i måneden bliver der afholdt et mandagsmøde for saunagusmestre, hvor aktiviteter, retningslinjer mm. bliver diskuteret og der bliver taget beslutninger.

Følg med

Der sker mange spændende ting på Sjællandsgade Bad som vi gerne vil dele med dig. Du kan følge med ved at tilmelde dig til nyhedsbrevet eller følge vores sociale meder. 

 

 

Meld dig til nyhedsbrevet her: 

Eller følg med på de sociale medier her:

 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Jens om at være frivillig 

Astrid om at være frivillig

Åbningstider

Ugens åbningstider !!

På grund af Corona, genåbning og sommer vil vores åbningstider være skiftende i den kommende tid.

Orienter dig derfor altid på vores Facebook side for, hvordan der er åbent på badet i denne uge.

 

​(der kan forekomme ændringer, så tjek altid inden du går ud af døren, så du ikke går forgæves)

https://www.facebook.com/pg/sjaellandsgadebad/posts/

Saunagus

 

 

Søndag kl. 11-12 og kl 13 -14 (blandet køn)

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

0045 35 39 06 06

info@sjaellandsgadebad.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle