Vi har en lille verden af muligheder for at være med i badehuset, og du er meget velkommen!

Hjerte.png

Bliv frivillig 

 

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige og vi brænder for at give andre mennesker en god oplevelse med alt hvad vi laver på stedet, og vi er altid på udkig efter andre, der gerne vil være med i fællesskabet.

 

Hvis du synes, at det er fedt at være gæst i badet, så skulle du tage at blive frivillig hos os og opdage en helt ny dimension af Sjællandsgade Bad!


Man kan være frivillig på forskellige måder på Sjællandsgade Bad. 

Som bademester der hjælper på de almindelige åbningsdage, 
Som saunagusmestre der laver saunagus til gusarrangementer,
og som frivillig på månedlige arrangementer.

Hvis du er interesseret, så send en mail til badets frivilligkoordinator Nanna Rasmussen på nanna@sjaellandsgadebad.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

 

 

 

Hjerte.png

Bliv Medlem

 

Du kan støtte foreningens arbejde og vise din opbakning til stedet ved at blive medlem. Foreningens kontingent bliver fastsat på den årlige generalforsamling og er 50 kr. om året. Som medlem er kan du få indflydelse på Sjællandsgade Bad ved at stemme til foreningens generalforsamling. Det er ikke påkrævet at du er medlem for at bruge vores faciliteter og du får heller ikke medlemsfordele, men i 2022 modtager du en fin mulepose.

 

Du kan blive medlem her eller komme forbi i åbningstiden og betale hos en af de frivillige. Så får du samtidig din medlemsgave. Hvis du har betalt over nettet, så vis din kvittering til de frivillige og du vil få muleposen udleveret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjerte.png

Følg med

Der sker mange spændende ting på Sjællandsgade Bad som vi gerne vil dele med dig. Du kan følge med her på siden  eller følge vores sociale medier. 

 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Om at være frivillig 

 

Bademester eller saunaguser

Dit første skridt mod at blive frivillig er at kontakte badets frivilligkoordinator Nanna, som vil afholde en samtale med dig. Her taler vi om hvem du er og hvordan du har lyst til at bidrage samt om krav og retningslinjer for de frivillige på badet. De første tre vagter vil fungere som oplæring sammen med en af vores erfarne bademestre. Her bliver du introduceret til badets faciliteter og de arbejdsopgaver, bademestrene varetager. Herefter vil du være udlært bademester og have adgangs til husets faciliteter  på lige linje med de mange andre frivillige.  

At være gusmester kræver et godt kendskab til badets mange facetter og aktiviteter. Du skal derfor have været bademester i minimum tre måneder før du kan deltage i et introforløb med kursus og træningsvagter som gusmester. Vi afholder gusmesterkursus én til to gange årligt, hvor du bliver præsenteret for badet som gusmester, ovnen, de æteriske olier og basal håndklædeteknik. Derefter skal du tage mindst tre introvagter sammen med erfarne gusmestre inden du står på egen hånd. På introvagterne vil du blive oplært i, hvordan en gus gennemføres, de æteriske olier, håndklædeteknik og sammensætningen af din egen session.

Du bliver ikke kastet ud at lave din egen saunagus før du er klar til det og vi afholder løbende workshops, hvor du kan øve dig i at blive bedre. Den første mandag hver måned afholdes der Gusmestrenes Cirkel, hvor vi øver og udveksler erfaring. 

Frivillig i Badet

Du er frivillig på badet, når du tager mindst to vagter om måneden. Lever du op til det, kan du benytte dig gratis af vores faciliteter i åbningstiden. Vi lægger stor vægt på sammenholdet og fællesskabet og der er blevet knyttet mange bånd og venskaber igennem tiden blandt vores frivillige. Udover at vi mødes i løbet af åbningstiden afholder vi frivillighygge hver onsdag kl. 18 - 21. Her kan man fx lave mad til de andre frivillige og aftenen er en rigtig hyggelig måde at mødes med de andre frivillige på. En gang om året tager vi sammen på tur ud af badet.

Sjællandsgade Bad er en frivillig forening. Det betyder, at de frivillige har medindflydelse på badets drift og aktiviteter. Den sidste mandag i måneden bliver der afholdt et møde for bademestre og den første mandag i måneden bliver der afholdt et møde for gusmestre. Her bliver aktiviteter, retningslinjer mm. bliver diskuteret.

P1000707.JPG
have maj-2 2015.jpg
IMG_0022w.jpg
Billede0096.jpg