Saunagus

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. På Sjællandsgade Bad varer en saunagus ca. én time

 

Vi sælger 18 billetter per gus-seance af én times varighed, bestående af 3 gus af 10-12min. samt pause imellem hver gus til afkøling og forfriskning.

Saunagusmestrene guider jer igennem hver session og med en spand med vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give jer en god oplevelse.

I vil kunne opleve gus med håndklæde, vifte eller kun dufte. Vores saunagusmestre må selv vælge, hvilken metode de anvender under gusen og du skal som gæst være tryg ved alle tre metoder.


Selvom saunagus i øjeblikket ikke er omfattet af nogle restriktioner, vil vi stadigt gerne opfordre alle til at tage almindelig sundt hensyn til hinanden. Undgå venligst at lave kraftige udåndinger, host eller nys, når du opholder dig i saunaen.


Hvis du har nogen form for symptomer (feber, tør hoste eller træthed) bør du blive hjemme.

Alle saunagusmestrene i Sjællandsgade Bad arbejder frivilligt.

I højsæsonen, fra oktober til og med marts, er der oftest udsolgt cirka en uge før, så køb dine billetter i god tid. Vi sætter billetter til salg ca. 3 uger før. Vi har ingen venteliste, men det er muligt at møde op før tid for at se om der er ledige pladser. Hvis du har en billet, så kom i god tid! Døren åbner 20 min før og vi lukker 5 minutter før gusen starter. Hvis du ikke er kommet de 5 minutter før saunagusens start, forbeholder vi os retten til at give din plads til en anden.

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe eget håndklæde, samt et stort håndklæde til at sidde på inde i sauna. Det er også muligt at leje håndklæder. Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe. Vi stiller vand og kopper frem, men du kan medbringe din egen vandflaske af bambus eller metal, som du kan have med ind i saunaen.

 

Badetøj er valgfrit i Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det, du finder mest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

 

For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid - så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus - eller du ikke er vant til varme - anbefaler vi at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo, højere du sidder, jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunagusen og vær stille under saunagusen.

Hvad er sauna gus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp, og foregår ved at vand og dernæst de æteriske olier bliver hældt på de varme saunasten og dermed bliver til en varm damp i rummet. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde til at fordele varmen og olierne i saunaen, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.

 

 

IMG_0100w.jpg

Saunagus

Damegus, stuen

Tirsdage 20-21


Herregus, 1. sal

Tirsdage 20-21

 

Fællesgus, 1. sal
Torsdage 18-19, 20-21
Søndage 11-12, 13-14

Bemærk at det ikke er muligt at benytte sig af de andre badefaciliteter under saunagus.

Køb saunagus BILLETTER