Saunagus

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. På Sjællandsgade Bad varer en saunagus ca. en time.
 

For at kunne gennemføre saunagus under trygge rammer i disse corona tider har vi ændret lidt på, hvordan vi laver saunagus på Badet. Der vil maksimum være 6 personer i saunaen ad gangen inkl. saunagusmesteren.

 

Vi sælger 10 billetter per gus. I vil blive delt op i to hold, der hver får to gus af ca 10 -13 minutters varighed. Imellem de to gus vil der være ca 15 min. til af skylning og hygge med the og vand.

Saunagusmestrene guider jer igennem hver session og med en spand med vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give jer en god oplevelse.

I vil kunne opleve gus med håndklæde, vifte eller kun dufte. Vores saunagusmestre må selv vælge, hvilken metode de anvender under gusen og du skal som gæst være tryg ved alle tre metoder.

Vores koldtvandskar er desværre lukket på grund af corona. 


Det er vigtigt, selvom det er varmt, at alle der opholder sig i saunaen, ikke laver kraftige udåndinger, hoster eller nyser.


Hvis du har nogen form for symptomer (feber, tør hoste eller træthed) skal du blive hjemme.


For at kunne lave effektiv smitteopsporing, hvis der skulle blive brug for det, beholder vi jeres kontaktdetaljer i 30 dage efter arrangementet.

 

Alle saunagusmestrene på Sjællandsgade Bad arbejder frivilligt.

I højsæsonen, fra oktober til og med marts, er der oftest udsolgt cirka en uge før, så køb dine billetter i god tid. Vi sætter billetter til salg ca 14 dage før. Vi har ingen venteliste, men det er muligt at møde op før tid for at se om der er ledige pladser. Hvis du har en billet, så kom i god tid - senest 10 minutter før. Hvis du ikke er kommet 10 minutter før saunagusens start, forbeholder vi os retten til at give din plads til en anden.

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe eget håndklæde, samt et håndklæde til at sidde på inde i sauna. Det er også muligt at leje håndklæder. Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe. Vi stiller vand og kopper frem, men du kan medbringe din egen vandflaske af bambus eller metal, som du kan have med ind i saunaen.

 

Badetøj er valgfrit på Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det du finder allermest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

 

For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid - så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus - eller du ikke er vant til varme - anbefaler vi at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo, højere du sidder, jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunagusen og vær stille under saunagusen.

Hvad er sauna gus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp, og foregår ved at vand og dernæst de æteriske olier bliver hældt på de varme saunasten og dermed bliver til en varm damp i rummet. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde til at fordele varmen og olierne i saunaen, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.

 

 

Saunagus

 

Alt saunagus er i øjeblikket aflyst

 

Saunagus købes i forvejen her:  BILLETTER