Saunagus

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. På Sjællandsgade Bad varer en saunagus ca. en time og består af 3 sessioner af 8-12 minutters varighed og indlagte pauser imellem sessionerne.  Saunagusmestrene guider jer igennem hver session og med sit håndklæde, en spand med vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give jer en god oplevelse. Alle saunagusmestrene på Sjællandsgade Bad arbejder frivilligt.

 

I højsæsonen, fra oktober til og med marts, er der oftest udsolgt cirka en uge før, så køb dine billetter i god tid. Vi har ingen venteliste, men det er muligt at møde op før tid for at se om der er ledige pladser. Hvis du har en billet, så kom i god tid - senest 10 minutter før. Hvis du ikke er kommet 10 minutter før saunagusens start, forbeholder vi os retten til at give din plads til en anden.

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe eget håndklæde, samt et håndklæde til at sidde på inde i sauna. Det er også muligt at leje håndklæder. Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe. Vi stiller vand og kopper frem, men du kan medbringe din egen vandflaske af bambus eller metal, som du kan have med ind i saunaen.

 

Badetøj er valgfrit på Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det du finder allermest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

 

For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid - så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus - eller du ikke er vant til varme - anbefaler vi at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo, højere du sidder, jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunagusen og vær stille under saunagusen.

Hvad er sauna gus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp, og foregår ved at vand og dernæst de æteriske olier bliver hældt på de varme saunasten og dermed bliver til en varm damp i rummet. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde til at fordele varmen og olierne i saunaen, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.

 

 

Saunagus

NB! Al saunagus er aflyst foreløbigt til og med 15. august.

Onsdag kl. 20-21  (opdelt køn)

Torsdag kl. 18-19 & 20-21  (blandet køn)

Søndag kl. 11-12 & 13-14  (blandet køn)

 

Saunagus købes i forvejen her:  BILLETTER

Åbningstider
Saunagus

Ugens åbningstider !!

På grund af Corona, genåbning og sommer vil vores åbningstider være skiftende i den kommende tid.

Orienter dig derfor altid på vores Facebook side for, hvordan der er åbent på badet i denne uge.

 

​(der kan forekomme ændringer, så tjek altid inden du går ud af døren, så du ikke går forgæves)

https://www.facebook.com/pg/sjaellandsgadebad/posts/

Alt saunagus er aflyst - vi håber at kunne gå i gang igen omkring 15. august. Følg med her og på Facebook

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

0045 35 39 06 06

info@sjaellandsgadebad.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle