Børn:

0-3 år :

4-12 år :

Ekstra:

Leje af håndklæde

1/2 bæger badeolie fra Weleda

1 kop epsomsalt

Hjemmelavet sukkerscrub til kroppen

20 kr.

35 kr.

pr. kar 60 kr.

100 kr.

180 kr.

145 kr.

285 kr.

500 kr.

gratis

1/2 pris

30 kr.

20 kr.

30 kr.

15 kr.

 

Bemærk at billetter købt via Place2book ikke kan refunderes eller rykkes til anden dato. Du er altid velkommen til selv at sælge/donere din billet videre.

 

Pensionister:

Du kan købe pensionistkort til Sjællandsgade Bad der gælder brusebad og sauna. Kortet koster 340 kr om året og kan rekvireres ved at skrive en mail til info@sjaellandsgadebad.dk.

Gavekort

Det er muligt at købe et gavekort til en badetur i karbad og sauna eller til saunagus, hvis du har lyst til at forkæle én du holder af. Du kan købe gavekort af vores frivillige i åbningstiden.

Vi sælger også gavekort til firmaer, der gerne vil forkæle deres medarbejdere. Hvis du ønsker at købe mange gavekort, kan du skrive til info@sjaellandsgadebad.dk, så sørger vi for at de er klar til afhentning og at du får en kvittering med til bogholderiet.

Priser

 

Indgang:

Brusebad                                           
Sauna inkl. brus
Karbad inkl. brus
Saunagus
Midnatsbad
10-turskort brusebad
10-turskort sauna

10-turskort karbad

Ugens åbningstider 

ÅBNINGSTIDER FOR LAVSÆSON (JUNI - AUGUST)

Onsdag kl. 15.00 - 18.00 (opdelt køn)

Lørdag kl. 12.00 - 15.00 (opdelt køn)

ÅBNINGSTIDER FOR HØJSÆSON (SEPTEMBER- MAJ)

Onsdag kl. 12.00 - 18.00 (opdelt køn)

Fredag kl. 17.00 - 20.00 (fælles køn)

Lørdag kl. 09.00 - 15.00 (opdelt køn)

Søndag kl. 17.00  - 20.00 (fælles køn)

Vi har også en masse arrangementer i kalenderen, som du kan læse mere om her.

Følg altid med på Facebook for ændringer og nyeste opdateringer.

Saunagus

Damegus, stuen

Tirsdage kl. 20.00 - 21.00


Herregus, 1. sal

Tirsdage kl. 20.00 - 21.00

Fællesgus, 1. sal
Torsdage kl. 18.00 - 19.00* & 20.00 - 21.00
Søndage kl. 11.00 - 12.00* & 13.00 - 14.00

*Kun i højsæsonen (september - maj)

Bemærk at det ikke er muligt at benytte sig af de andre badefaciliteter under saunagus.

Retningslinjer for et trygt frirum

På Sjællandsgade Bad er der mange, der kommer for at få ro i sindet. Slappe af og forsvinde et par timer fra hverdagens gøremål. Nogen kommer for at være alene og være stille. Andre kommer for at sludre og komme hinanden ved. Vi tror, at man lærer at forstå og respektere hinanden, ved at mødes på tværs af forskelligheder, i en tillidsbaseret badekultur.      

Vi ønsker at skabe et trygt og varmt rum for alle badegæster og lægger stor vægt på at de forskellige behov og grænser bliver respekteret og har derfor formuleret rammer for, hvad vi mener, er god bade- og saunakultur og hvad der giver en god og behagelig atmosfære på Sjællandsgade Bad.

 

Den gode bade- og saunakultur på Sjællandsgade Bad er:

 

Lavmælte samtaler, især i saunaen. Vi elsker de hyggelige, korte, svedende samtaler i saunaen, som ikke er på bekostning af andre. Vi er sammen i en lille sauna og alle kan høre hvad der tales om. Undgå samtaler, der kan virke overskridende, nedgørende eller frastødende for andre. For eksempel ved at generalisere karaktertræk ved køn, hudfarve, seksualitet, krop, økonomisk situation, alder, helbred, politik eller religion. Det gælder på hele badeanstalten.

Respekt for den person, der er alene med sin stilhed. Ingen eller diskret brug af mobiltelefon.

Respekt for dem, der kommer for at socialisere.
 
Høflig og anerkendende øjenkontakt er for de fleste en tryg og tillidsfuld opmærksomhed. Vær opmærksom på ikke at stirre eller glo på andres nøgne kroppe.

At være nøgne sammen med andre, uden at blive seksualiseret (eller fotograferet). Denne måde at være sammen på, findes meget få steder og vi vil gerne bevare dette unikke rum.

Sjællandsgade Bad er en oase, hvor man ikke må være beruset. Lad venligst være at drikke dig fuld.

Badetøj er valgfrit på Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det du finder allermest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

Respekter den frivillige, der er på vagt og følg deres anvisninger.  

Tag fat i en frivillig, hvis du har oplevet noget ubehageligt, eller hvis du er i tvivl om dine grænser er blevet overtrådt.

Genåbning af fællesbadet om fredagen

Fællesbadet genåbner  – vi glæder os til at byde velkommen indenfor om fredagen.

 

På Sjællandsgade Bad ønsker vi et trygt og af seksualiseret bade- og saunarum. Et rum hvor alle kroppe, aldre og køn kan føle sig trygge. 

 

Vi erfarede over tid, at nogle af vores frivillige, gæster og brugere stoppede med at komme til vores fællesbad. Flere oplevede en utilsigtet og upassende opmærksomhed omkring sig når de færdedes på badet i fællesbadets åbningstid. Der opstod en kultur, hvor det højrøstede dominerede det lavmeldte, og det sociale det indadvendte. Hvor det var svært at være alene/ i fred med sin stilhed og sin krop. I erkendelse af at det er svært at ændre en kultur der er opstået, valgte vi at lukke fællesbadet ned i ca. 2 måneder i slutningen af 2019.

 

Gennem de to måneder havde vi stormøde og workshops, snakkede om grænser og grænsesætning, om hvad vi på Sjællandsgade bad mener er en god bade- og saunakultur. Vi har gjort op med den kultur, der var opstået til vores fællesbad og kigget fremad sammen. Vi er derfor glade for at vi har kunnet starte op på ny og vi glæder os til at se dig til vores nye fællesbad der har åbent hver fredag kl. 16-20

Sjællandsgade bad er et almennyttigt badehus for lokalbefolkningen på Nørrebro, og det er vores opgave, at kunne tilbyde et trygt, rummeligt og af seksualiseret baderum for vores gæster og nærmiljø.

 

Der er mange af os, der kommer for at få ro i sindet - slappe af og forsvinde et par timer fra hverdagens gøremål. Nogen kommer for at være alene og være stille. Andre kommer for at sludre og komme hinanden ved. Vi tror på, at ved at møde hinanden på tværs af forskelligheder, i en tillidsbaseret badekultur, så lærer vi at forstå og respektere hinanden.

 

Vi vil gerne takke Nørrebro Lokal Udvalg for at give støtte gennemførslen af stormøde og workshops.