20 kr

30 kr

60 kr pr. kar*

80 kr

180 kr 

130 kr

250 kr

480 kr

10 kr

20 kr

30 kr

15 kr

Priser

 

Indgang:

Brusebad
Sauna ink. brus
Karbad ink. brus
Saunagus
Midnatsbad 
10-turskort brusebad 
10-turskort sauna 
10-turskort karbad 

*karbad kan ikke bookes i forvejen 

Børn:

0-3 år : gratis

4-12 år : halv pris

Ekstra:

Leje af håndklæde 

1 bæger badeolie fra Weleda 

1 kop Epsomsalt 

Hjemmelavet sukkerscrub til kroppen​

Pensionister:

Du kan købe pensionistkort til Sjællandsgade Bad der gælder brusebad og sauna. Kortet koster 340 kr om året og kan rekvireres ved at skrive en mail til lene@sjaellandsgadebad.dk.

Gavekort

Det er muligt at købe et gavekort til en badetur i karbad og sauna eller til saunagus, hvis du har lyst til at forkæle én du holder af. Du kan købe gavekort af vores frivillige i åbningstiden.

Vi sælger også gavekort til firmaer, der gerne vil forkæle deres medarbejdere. Hvis du ønsker at købe mange gavekort, kan du skrive til info@sjaellandsgadebad.dk, så sørger vi for at de er klar til afhentning og at du får en kvittering med til bogholderiet.

Retningslinjer for et trygt frirum

På Sjællandsgade Bad er der mange, der kommer for at få ro i sindet. Slappe af og forsvinde et par timer fra hverdagens gøremål. Nogen kommer for at være alene og være stille. Andre kommer for at sludre og komme hinanden ved. Vi tror, at man lærer at forstå og respektere hinanden, ved at mødes på tværs af forskelligheder, i en tillidsbaseret badekultur.      

Vi ønsker at skabe et trygt og varmt rum for alle badegæster og lægger stor vægt på at de forskellige behov og grænser bliver respekteret og har derfor formuleret rammer for, hvad vi mener, er god bade- og saunakultur og hvad der giver en god og behagelig atmosfære på Sjællandsgade Bad.

 

Den gode bade- og saunakultur på Sjællandsgade Bad er:

 

Lavmælte samtaler, især i saunaen. Vi elsker de hyggelige, korte, svedende samtaler i saunaen, som ikke er på bekostning af andre. Vi er sammen i en lille sauna og alle kan høre hvad der tales om. Undgå samtaler, der kan virke overskridende, nedgørende eller frastødende for andre. For eksempel ved at generalisere karaktertræk ved køn, hudfarve, seksualitet, krop, økonomisk situation, alder, helbred, politik eller religion. Det gælder på hele badeanstalten.

Respekt for den person, der er alene med sin stilhed. Ingen eller diskret brug af mobiltelefon.

Respekt for dem, der kommer for at socialisere.
 
Høflig og anerkendende øjenkontakt er for de fleste en tryg og tillidsfuld opmærksomhed. Vær opmærksom på ikke at stirre eller glo på andres nøgne kroppe.

At være nøgne sammen med andre, uden at blive seksualiseret (eller fotograferet). Denne måde at være sammen på, findes meget få steder og vi vil gerne bevare dette unikke rum.

Sjællandsgade Bad er en oase, hvor man ikke må være beruset. Lad venligst være at drikke dig fuld.

Badetøj er valgfrit på Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det du finder allermest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

Respekter den frivillige, der er på vagt og følg deres anvisninger.  

Tag fat i en frivillig, hvis du har oplevet noget ubehageligt, eller hvis du er i tvivl om dine grænser er blevet overtrådt.

Ugens åbningstider !!

På grund af Corona vil vores åbningstider være skiftende i den kommende tid.
Orienter dig derfor altid på vores Facebook side for, hvordan der er åbent på badet i denne uge (der kan forekomme ændringer, så tjek altid inden du går ud af døren, så du ikke går forgæves. 

Facebookopslag med oplysning om åbningstider

 

SKÆRPEDE CORONA RESTRIKTIONER I SJÆLLANDSGADE BAD

Som følge af myndighedernes skærpede corona-retningslinjer vil Sjællandsgade Bad lukke ned for al almindelig åbning og arrangementer.

Vi er bevidste om vores hygiejniske funktion og vi gør som i foråret og har derfor åbent hver onsdag 12-18 og hver fredag kl. 12-15 for folk uden adgang til eget bad eller andre med badebehov.

Der er KUN åbent for brus.

Husk mundbind er påkrævet ved ankomst.

Ingen tidsbestilling nødvendig, men der kan opstå ventetid, da vi kun har plads til 8 i brus ad gangen.

Åbningstider - Saunagus

 

Vi har ikke saunagus i øjeblikket!

 

Bemærk at det ikke er muligt at benytte sig af de andre badefaciliteter under saunagus.

Genåbning af fællesbadet om fredagen

Fællesbadet genåbner  – vi glæder os til at byde velkommen indenfor om fredagen.

 

På Sjællandsgade Bad ønsker vi et trygt og af seksualiseret bade- og saunarum. Et rum hvor alle kroppe, aldre og køn kan føle sig trygge. 

 

Vi erfarede over tid, at nogle af vores frivillige, gæster og brugere stoppede med at komme til vores fællesbad. Flere oplevede en utilsigtet og upassende opmærksomhed omkring sig når de færdedes på badet i fællesbadets åbningstid. Der opstod en kultur, hvor det højrøstede dominerede det lavmeldte, det sociale det indadvendte. Hvor det var svært at være alene/ i fred med sin stilhed og sin krop. I erkendelse af at det er svært at ændre en kultur der er opstået, valgte vi at lukke fællesbadet ned i ca. 2 måneder i slutningen af 2019.

 

Gennem de to måneder havde vi stormøde og workshops, snakkede om grænser og grænsesætning, om hvad vi på Sjællandsgade bad mener er en god bade- og saunakultur. Vi har gjort op med den kultur, der var opstået til vores fællesbad og kigget fremad sammen. Vi er derfor glade for at vi har kunnet starte op på ny og vi glæder os til at se dig til vores nye fællesbad der har åbent hver fredag kl. 17-20

Sjællandsgade bad er et almennyttigt badehus for lokalbefolkningen på Nørrebro, og det er vores opgave, at kunne tilbyde et trygt, rummeligt og af seksualiseret baderum for vore gæster og nærmiljø.

 

Der er mange af os, der kommer for at få ro i sindet - slappe af og forsvinde et par timer fra hverdagens gøremål. Nogen kommer for at være alene og være stille. Andre kommer for at sludre og komme hinanden ved. Vi tror på, at ved at møde hinanden på tværs af forskelligheder, i en tillidsbaseret badekultur, så lærer vi at forstå og respektere hinanden.

 

Vi vil gerne takke Nørrebro Lokal Udvalg for at give støtte gennemførslen af stormøde og workshops.

Åbningstider

Ugens åbningstider !!

På grund af Corona, genåbning og sommer vil vores åbningstider være skiftende i den kommende tid.

Orienter dig derfor altid på vores Facebook side for, hvordan der er åbent på badet i denne uge.

 

​(der kan forekomme ændringer, så tjek altid inden du går ud af døren, så du ikke går forgæves)

https://www.facebook.com/pg/sjaellandsgadebad/posts/

Saunagus

 

Vi har ikke saunagus i øjeblikket

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle