Leje af lokaler 

 

Foto og film

Sjællandsgade Badets smukke omgivelser og specielle atmosfære gør det til et yndet spot for fotografer og filmfolk, der bruger stedet som location til modeblade, musikvideoer, reklamevideoer, film og TV-serier. Du kan se eksempler i vores arkiv.

 

Vi udlejer kun udenfor vores regulære åbningstider, primært mandag og torsdag. Det er ikke tilladt at optage i løbet af den almindelige åbningstid. Send en mail til info@sjaellandsgadebad.dk for at høre mere.

 

 

Frivillige foreninger

Sjællandsgade Bad vil gerne støtte andre frivillige foreninger, der ønsker at bruge Badet til for eksempel frivilligpleje, workshops, møder i utraditionelle rum eller noget helt fjerde. Derfor er det muligt at leje vores lokaler og badefaciliteter billigt for jer, der gør en forskel for andre. Skriv til info@sjaellandsgadebad.dk for at høre mere.

 

 

Privat og kommerciel udlejning

Vi udlejer ikke længere til private fester, polterabends, eller fødselsdage. Dette gælder både for privatpersoner og for kommercielle firmaer. Vi udlejer heller ikke vores lokaler ud til behandlere, såsom massører, akupunktører eller lignende.

 

Åbningstider - kun brusebad

Midlertidige åbningstider frem til at den statslige nedlukning afblæses.

Onsdag kl. 10 -15

Da vi er bevidste om at vi har en hygiejnisk funktion, vil vi undtagelsesvis holde åbent én gang om ugen, hvor det vil være muligt at benytte sig af vores brusebade i de separate brusekabiner.

Dette er udelukkende et tilbud til de kunder, der ikke har adgang til bad i deres eget hjem og det vil ikke være muligt at benytte sig af hverken sauna eller karbad.

Saunagus

Alt saunagus er aflyst frem til

den statslige nedlukning afblæses.

Foreningen Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N

0045 35 39 06 06

info@sjaellandsgadebad.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle