Det Sociale Bad

Det at tage socialt ansvar er næsten bygget ind i de flødefarvede fliser på Badet. Historisk var det her arbejderne kom og skurede sig rene om lørdagen. I dag åbner vi dørene for alle, der har lyst og behov, og det er en vigtig del af vores virke også at give plads til dem, der ikke altid kan finde plads andre steder – hjemløse, socialt udsatte, marginaliserede, sårbare eller dem, der bare har brug for at være i vores særlige rammer for et skud energi og livskvalitet.

  • Vi laver Fodbad og Fællessang for ældre fra området, der glædes over akustikken, roen og varmen i huset.

  • Vi holder åbent for hjemløse og socialt sårbare.

  • Vi samarbejder med forskellige organisationer, der tilbyder bad, velvære og selvforkælelse til forskellige grupper, der har brug for deres eget rum.

  • Vi lejer ud til badedage til forskellige foreninger.

 

Alt det gør vi under den paraply, vi kalder Det Sociale Bad.

Hvis du vil høre mere, har gode ideer eller er en foreningen eller organisation, der godt kunne tænke sig at lave noget i vores lokaler for en afgrænset gruppe, så skriv til info@sjaellandsgadebad.dk

Her kan du også høre mere om mulighederne for foreningsleje.

 

Tirsdagsbadet

 

Fra 1. december 2020 holder Badet åbent hver tirsdag 9-13 for hjemløse og socialt udsatte, der har brug for et gratis bad. Der er også mulighed for at få vasket tøj (men det kræver du er der senest kl. 10.30 for at nå det).

Sjællandsgade Bad stiller sæbe, shampoo mm til rådighed og du kan også få en lille bid mad og kop kaffe.

Sjællandsgade Bad samarbejder med GRACE, der hjælper med at holde Badet åbent og sikre hygge, varme og samvær om tirsdagen.

 

 

inderlinkmedviften2.JPG